Inloggen
Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot de extra content van saferail.eu.


Saferail verzorgt spoorveiligheid op project Naarden-BussumApril 2017 - Begin februari heeft Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten het contract voor het project 'Naarden-Bussum - wijziging sporenlayout' getekend. Het spoor rondom station Naarden-Bussum wordt klaargestoomd voor de toekomst. Door het grootschalige onderhoud wordt het treinverkeer veiliger, betrouwbaarder en kunnen er meer treinen (sneller) rijden. De bouw- en onderhoudswerkzaamheden starten in de tweede helft van 2018.

 

Uitdagende buitendienststellingen

De uitdaging in dit project zit in de buitendienststellingen. De eerste vindt plaats in november dit jaar, duurt 50 uur en hierin worden voorbereidingen getroffen voor de 23-daagse buitendienststelling in augustus 2019. Tijdens deze 23-daagse buitendienststelling wordt vervolgens het grootste deel van de werkzaamheden uitgevoerd. Voor de resterende werkzaamheden staat in 2020 nog een 50-urige buitendienstelling gepland. 

In opdracht van Dura Vermeer voert Saferail alle spoorveiligheidswerkzaamheden uit, inclusief V&G en het plaatsen van Fysieke Afscherming.


Wij werken o.a. voor: