Inloggen
Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot de extra content van saferail.eu.


Saferail verzorgt veiligheid voor Project Naarden Bussum (SNdb)


Voor het project Naarden-Bussum verzorgt Saferail BV de volledige veiligheid van A tot Z voor onze opdrachtgever Dura Vermeer Railinfra.

Het maken van het V&GU plan, het verzorgen van buitendienststellingen, het plaatsen en onderhouden van de  Fysiek Afscherming en het verzorgen van de bijbehorende veiligheidsinstructies.

Tevens zijn onze werkvoorbereider veiligheid en de uitvoerend veiligheidscoördinator aangesloten bij het projectteam om snel te kunnen schakelen wanneer het gaat om Veiligheid en gezondheid vraagstukken. Aan het eind van het project zorgt Saferail ervoor  dat het V&G dossier geüpdatet aan de opdrachtgever wordt verstrekt.

Het project SNdb (Naarden-Bussum) bestaat in grote lijnen uit de nieuwbouw van een onderdoorgang voor langzaam verkeer (Voormeerpassage) het vervangen van het kunstwerk Karnemelksloot, het verleggen en verhogen van de sporen ter plaatse van de nieuwe kunstwerken, het saneren van sporen en wissels op emplacement Naarden-Bussum, het vervangen van de 1:9-wissels door 1:15-wissels op emplacement Crailoo en het vernieuwen van de treinbeveiliging tussen Naarden-Bussum en Crailoo.

Wij werken o.a. voor: